Odpowiedz 
Ace of Spades
Autor Wiadomość
Joz Offline
Redaktor naczelny

Liczba postów: 222
Dołączył: Dec 2009
Post: #1
Ace of Spades
Czymże jest Ace of Spades? W skrócie - połączeniem FPSa z Minecraftem

W tej grze lądujemy w świecie z łopatą, kilofem, granatami i pistoletem. Dwie drużyny, budowanie fortów, i zabijanie fuckersów.

http://ace-spades.com/
Pobierz najnowszą wersję, włącz serwer, dołącz do jakiegoś z listy na stronie i graj Puszcza oko
Na razie gra ma trochę bugów, niektórym nie działa, pojawiają się hackerzy, ale może się poprawi.
12.04.2011 11:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Cyrec Offline
Nab

Liczba postów: 165
Dołączył: Jun 2010
Post: #2
RE: Ace of Spades
Gra wyszła niedawno, grałem w nią 6 godzin po jej premierze, bo Vatx mi dał Pokazuje język .
Dość fajne.
12.04.2011 12:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zampa Offline
Zły moderator

Liczba postów: 282
Dołączył: Feb 2010
Post: #3
RE: Ace of Spades
Gdybym miał nowy komputer, nie pytałbym się o to, ale w tym przypadku muszę: duże wymagania?

[Obrazek: Nvgyr.png]
12.04.2011 12:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vatx Offline
Władca Wszechświata

Liczba postów: 161
Dołączył: Dec 2009
Post: #4
RE: Ace of Spades
Małe, jedyne wymagania to sprawny PC i Internet.

A gra to czysta epickosć, zagrałem 1h po tym jak wyszła w internety (dostałem link) i się zakochałem w tym, polecam każdemu. A i czytać: http://aceofspadesgeneral.tumblr.com/

(Blue army 4life)

[Obrazek: VatxPL.png] [Obrazek: suikaclear.png]
12.04.2011 12:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Cyrec Offline
Nab

Liczba postów: 165
Dołączył: Jun 2010
Post: #5
RE: Ace of Spades
FACEPALM
Zampa, włącz to to zobaczysz.
12.04.2011 12:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Vatx Offline
Władca Wszechświata

Liczba postów: 161
Dołączył: Dec 2009
Post: #6
RE: Ace of Spades
Możecie uznać to za offtop ale: Uważajcie, gra jest pełna Hackerów i Grieferów, autor pracuje nad zabezpieczeniem ale...

Po prostu trzymajcie się z daleka od ludzi których nie znacie.

[Obrazek: VatxPL.png] [Obrazek: suikaclear.png]
12.04.2011 13:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mofixil Offline
Użytkownik

Liczba postów: 900
Dołączył: Feb 2010
Post: #7
RE: Ace of Spades
Lolololskasowanebodziałczy

[Obrazek: 33967-top-gear.gif]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2011 15:08 przez Mofixil.)
12.04.2011 13:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Joz Offline
Redaktor naczelny

Liczba postów: 222
Dołączył: Dec 2009
Post: #8
RE: Ace of Spades
(12.04.2011 13:50)Mofixil napisał(a):  Klepię "client.exe" od 10 minut i wciąż się nie włącza :[
Edit: Eh, readme, nvm D:
Edit: I tak nie działa, damnit.
Zależy co ci wyskakuje. Jak po połączeniu się z serwerem wyskakuje że nie możesz się połączyć - spróbuj następny. Jak komunikat że "can't load something", to zapewne coś u Ciebie.
12.04.2011 14:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mofixil Offline
Użytkownik

Liczba postów: 900
Dołączył: Feb 2010
Post: #9
RE: Ace of Spades
Woo, to działa.
Teraz znajdę lepszy serwer bo muli.

[Obrazek: 33967-top-gear.gif]
12.04.2011 15:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kakas Offline
Użytkownik

Liczba postów: 3
Dołączył: Apr 2011
Post: #10
RE: Ace of Spades
Ja mam taki problem że jak mi wejdzie już do gry to mam tam
przyciśnij G żeby wybrać zielony i B żeby niebieski ale naciskam i naciskam nic się nie dzieje :/

Dobra już wszystko działa i gra jest prze kozacka naprawdę świetnie się gra. Ta budowa schronów, kopanie okopów super prostu super Pokazuje język
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2011 21:42 przez kakas.)
12.04.2011 16:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Demol Offline
Dachowiec

Liczba postów: 393
Dołączył: Jul 2010
Post: #11
RE: Ace of Spades
Klikam client - Wystąpił błąd wyślij/nie wysyłaj

Naucz się czytać i wróć później, kolejne posty typu "Klikłem w klient i wajadwdnaodpian" będą kasowane bo już nie chce mi się czytać jakimi debilami jesteście //Vatx

[Obrazek: mca.png]
Spoiler: pokaż
[Obrazek: gdjs.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2011 16:05 przez Vatx.)
12.04.2011 16:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Joz Offline
Redaktor naczelny

Liczba postów: 222
Dołączył: Dec 2009
Post: #12
RE: Ace of Spades
(12.04.2011 16:03)Demol napisał(a):  Klikam client - Wystąpił błąd wyślij/nie wysyłaj
Myślę że może to być spowodowane tym że jesteś idiotą który nie czyta FAQ i który nie wie że nie należy klikać "client.exe", ale "server.exe" i należy wybrać serwer z listy na stronie internetowej gry.
12.04.2011 16:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Mofixil Offline
Użytkownik

Liczba postów: 900
Dołączył: Feb 2010
Post: #13
RE: Ace of Spades
Gdzie grywacie/kto hości?

[Obrazek: 33967-top-gear.gif]
12.04.2011 16:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Legiss Offline
tap madl

Liczba postów: 187
Dołączył: Oct 2010
Post: #14
RE: Ace of Spades
du nut łurk

Próbowałem nawet odpalić w 256 kolorach przez internet exploler, nic. Gra się uruchamia, widze sterowanie i pusty biały teren, co jakiś czas wyskakuje błąd i moge jedynie wyjść z gry.

edit: ok, mam postęp. Widziałem broń, potem smuga po niej zamazała mi ekran.

@down: pomogłeś Bardzo szczęśliwy i taka notka: w 4 osoby gra się drętwo. "Gdzie grywacie/kto hości?"

[Obrazek: a63d8f34b7cfe95ff64ce3e3e0dfa69f.jpg]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.04.2011 18:49 przez Legiss.)
12.04.2011 16:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Joz Offline
Redaktor naczelny

Liczba postów: 222
Dołączył: Dec 2009
Post: #15
RE: Ace of Spades
12.04.2011 17:22
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KotMroku1 Offline
Kot Piwnicy

Liczba postów: 128
Dołączył: Sep 2010
Post: #16
RE: Ace of Spades
Uhm...każdy serw powoduje error taki: [Obrazek: qcck.jpg]
Lub taki: [Obrazek: csof.jpg]
Patrzyłem na FAQ ale nie działa...

[Obrazek: poptartFINALTINYleft.gif]
http://nyan.cat/
[Obrazek: poptartFINALTINY.gif]
Podobno głupi ma zawsze szczęście...to ja powinienem trafiać 6 w totolotka!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2011 20:48 przez KotMroku1.)
15.04.2011 20:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
matejss Offline
Legend

Liczba postów: 51
Dołączył: Jan 2010
Post: #17
RE: Ace of Spades
sproboj wylaczyc antywirusa, mi, showowi resztcie to pomoglo

[Obrazek: scorpionpopoutsignature.png]
[Obrazek: LyingFloraBanner.jpg]
GG: 5592689
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2011 20:51 przez matejss.)
15.04.2011 20:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KotMroku1 Offline
Kot Piwnicy

Liczba postów: 128
Dołączył: Sep 2010
Post: #18
RE: Ace of Spades
Nic...

[Obrazek: poptartFINALTINYleft.gif]
http://nyan.cat/
[Obrazek: poptartFINALTINY.gif]
Podobno głupi ma zawsze szczęście...to ja powinienem trafiać 6 w totolotka!
15.04.2011 20:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Show Offline
Główny Projektant

Liczba postów: 156
Dołączył: Feb 2010
Post: #19
Wink RE: Ace of Spades
Jeżeli nie działa... to cierpliwie próbuj, odświeżaj w koncu zadziałą...
jak tak wchodze i mi to nie przeszkadza, a no i antyvir wyłącz...

http://www.youtube.com/watch?v=j8E0bCpSiio

[Obrazek: 678ceadus.png]
16.04.2011 07:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Demol Offline
Dachowiec

Liczba postów: 393
Dołączył: Jul 2010
Post: #20
RE: Ace of Spades
Nieźle nam to wyszło, ale mogłeś napisać, kto wystąpił...
Brawa dla reżysera!

http://www.youtube.com/watch?v=K-gK2eLMc...ideo_title

[Obrazek: mca.png]
Spoiler: pokaż
[Obrazek: gdjs.jpg]
16.04.2011 08:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Musiek Offline
Shoutboxowy Wkurwiacz

Liczba postów: 41
Dołączył: Oct 2010
Post: #21
RE: Ace of Spades
można to jakoś odpalić bez kierowania portów?

[Obrazek: spoilah.png]
16.04.2011 22:33
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
fun maker Offline
pozytywnie Fun-dnięty

Liczba postów: 430
Dołączył: Aug 2010
Post: #22
RE: Ace of Spades
@up nie

OTO ON: CREEPER FACE MOD

screen:
[spoiler]
[Obrazek: 705bbfd71127692amed.jpg]
[\spoiler]

dodaje on (aktualnie) model granatu: CREEPER FACE

download: http://dl.dropbox.com/u/13755875/grenade.kv6

wrzucić do folderu folder_gry/kv6/

AKCJA PORADNIKOWA

chcecie jakiś poradnik? coś jest nie jasne? zajmę się tym. pisać na PW.
na razie jeśli ktoś będzie chciał to mogę z programowania w CraftBook, ogólnie o CraftBook, o automatycznych farmach, albo o czym chcecie. to tylko propozycje
18.04.2011 18:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wielkimati Offline
O KU^^A !!

Liczba postów: 187
Dołączył: Dec 2010
Post: #23
RE: Ace of Spades
hehe mod z creeperami odpowiednie do powiedzenia na widok tego podczas kopania bunkra

OOHHH---- SHHHIIII BUM Bardzo szczęśliwy

[Obrazek: mca.png]

I love and I Hate

To juz jest koniec
21.04.2011 09:21
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Chata Górnika | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS